Ik ben Gijs!

Ik ben Gijs en ik heb eigenlijk best wel veel te vertellen. Mijn vrouwtje zegt altijd dat ik altijd vooraan sta met mijn grote neus en dat doe ik natuurlijk bewust, zodat ik alles meemaak. Logisch toch!

Eerst wat over mezelf en mijn huisgenoten. Ik woon samen met mijn twee-eiige tweeling broer Joep. Hij is groter, soms wat lomp omdat hij sterker is maar dat heeft hijzelf niet in de gaten. Hij is wit/zwart of zwart/wit, waar jou voorkeur naar uit gaat. Eigenlijk zijn we naast broers ook wel goede vrienden maar soms ga ik hem ook achterna, want ik laat me natuurlijk niet pesten. Dit doet hij dan dus ook bij mij.......

Dan hebben we Pomme en Beertje, ze zijn nog jong, één jaar en gedragen zich dus ook zo. Soms vind ik dit best wel lastig en moet ik hard wegrennen, maar meestal zijn ze wel lief.

Ook hebben we een hond, Olly heet hij. Hij is al 9 jaar maar wil ook spelen. Dan komt hij met een een knuffel aangelopen, gooit deze voor me neer en dan zakt hij door zijn voorpoten en blaft. Tja.... wat moet ik hier dan mee want de knuffel is groter dan ik 🙀. Ik spring dan maar een beetje heen en weer en doe net of ik speel want anders is het best zielig voor hem, want hij is best lief.

Wil je ons allemaal zien, dan kan natuurlijk 😉, kijk maar even bij Team Kattemedat, dan staan we ook nog mooi op een rijtje.

En als laatste mijn twee vrouwtjes, die zijn lief en luisteren goed naar me. Als ik op schoot wil dan blijven ze zitten of als ik geaaid wil worden, dan geef ik ze een kopje en daar doen ze alles voor. Ik ben ze aan het trainen en dat werkt goed. Ze noemen me ook wel RollebolleGijs, heel apart maar daar kom ik een volgende keer op terug.

Ik heb een fijne familie, allemaal anders maar dat maakt het gezellig.

Tot de volgende keer.

Gijs🐾