Mijn naam is Gijs, Rollebollegijs!

Zoals jullie weten is mijn echte naam Gijs, maar mijn vrouwtjes noemen mij ook regelmatig RollebolleGijs en dat snap ik wel.

Ik heb namelijk een geweldig spelletje, zodra mijn vrouwtje eraan komt ga ik voor haar voeten lopen, laat ik me vallen en ga als een echte wildebras (want dat ben ik natuurlijk) heen en weer rollen. Heen en weer en weer terug, dan stop ik even, laat mijn mooie witte buik zien en kijk dan even naar mijn vrouwtje want ze vindt dit zo 

leuk en dan kijkt ze zo vertederend naar me. Als ik er zin in heb mag ze ook even mijn lekkere buik aaien en dan heb ik haar precies waar ik haar hebben wil, ik ben de baas en zo hoort het natuurlijk ook. Ik hou van mijn vrouwtjes en daarom doe ik dit natuurlijk. Ze geven me een goed gevoel en ik voel me veilig bij ze vandaar dat ik ze mijn buik laat zien.

Zoals jullie weten is mijn echte naam Gijs, maar mijn vrouwtjes noemen mij ook regelmatig RollebolleGijs en dat snap ik wel.

Ik heb namelijk een geweldig spelletje, zodra mijn vrouwtje eraan komt ga ik voor haar voeten lopen, laat ik me vallen en ga als een echte wildebras (want dat ben ik natuurlijk) heen en weer rollen. Heen en weer en weer terug, dan stop ik even, laat mijn mooie witte buik zien en kijk dan even naar mijn vrouwtje want ze vindt dit zo leuk en dan kijkt ze zo vertederend naar me. Als ik er zin in heb mag ze ook even mijn lekkere buik aaien en dan heb ik haar precies waar ik haar hebben wil, ik ben de baas en zo hoort het natuurlijk ook. Ik hou van mijn vrouwtjes en daarom doe ik dit natuurlijk. Ze geven me een goed gevoel en ik voel me veilig bij ze vandaar dat ik ze mijn buik laat zien

Soms rollebol ik ook wel eens voor Pake en Beppe (mijn opa en oma uit het hoge noorden, Friesland). Zij kunnen ook zo glunderen en dat vind ik mooi om te zien. Ik maak mensen graag gelukkig, het is een gave. 

Met mijn wildebras rollebollen laat ik zien hoeveel ik van mijn vrouwtjes hou, dat ik het fijn vind om bij ze te zijn en te knuffelen, maar wel belangrijk is dat ik bepaal wanneer ze mijn buikje mogen aaien want als ik het niet (meer) wil dan pak ik hun arm met alle vier mijn pootjes, leuk hè.

Gijs🐾