Sureflap kattenluiken met chip

Sureflap  kattenluiken met chip, hier is echt goed over nagedacht! Door een kattenluik met chip kunnen katten genieten van buiten, heerlijk de omgeving verkennen, achter de beestjes aan of lekker rollen in het gras, een waar kattenparadijs. Wij baasjes, vinden dat je kat lekker van buiten moet genieten, maar toch willen we graag dat ze op bepaalde momenten weer veilig thuis zijn. Dit kan perfect als je een Sureflap kattenluik met chip hebt, je kat kan binnenkomen wanneer hij wil.

Sureflap kattenluik met chip voor de kat is de uitvinding! Katten kunnen lekker naar buiten en binnen zonder dat je de hele dag de deur open en dicht moet doen. Echter de “normale kattenluikjes”, hoe handig ze ook zijn, staan 24 uur per dag open.

Hoe werkt een Sureflap  kattenluik met chip eigenlijk? Heel simpel: je kat heeft een chip, het luikje leest de chip (microchip herkenning) en het kattenluikje gaat open en weer dicht. Hoe handig! Geen visite van andere katten of onverwachtse kattenfeestjes als je in de ochtend naar beneden gaat.

Wat ook handig is, is dat je het kattenluik kan instellen, je kat kan alleen naar binnen of alleen naar buiten of het luik staat geheel open zodat de kat naar buiten en naar binnen kan, maar het luik kan ook helemaal dicht. 

Sureflap doet er ook nog een schepje boven op want ze hebben een mobiele app ontwikkeld om hem in te stellen en in de gaten te houden welke kat binnen of buiten is (met foto) dit is ontzettend handig als je meerdere katten hebt. Geeft mij een gerust gevoel dat ik weet dat mijn lieve poezen ’s nachts lekker op hun warme plekje liggen te slapen.

Wat nu als je echt niet handig bent (zoals ik dus) en je bent bang dat je de deur kapot maakt. Geen nood. Bol.com heeft het erg goed en slim geregeld. Als je een Sureflap  kattenluikje voor je kat wil, een luikje met of zonder microchip en app, dan hebben ze een monteur die de kattenluikjes voor je kan installeren. Hier word ik blij van, want dan weet ik dat het tenminste goed gebeurd en er zit ook nog garantie op de installatie. 

Sureflap kattenluiken met chip op een rijtje:

Heb je de keuze gemaakt om een kattenluik op chip en met app te kopen, hierbij een TIP: kijk goed wat je nodig hebt want je hebt voor de Sureflap Microchip huisdierenluik ook een connect HUB nodig. Je kan een complete set kopen van het kattenluik op chip of los, maar dit is wel iets om goed uit te zoeken!