Natuurlijke supplementen voor je kat – Organimal.

Natuurlijke supplementen van Organimal zijn supplementen gemaakt op basis van pure Oosterse en Westerse kruiden. Het doel van Organimal is door natuurlijke supplementen je kat weer in balans te krijgen op de natuurlijke manier, dus zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en de baasjes maximaal te informeren om zo de beste keuze te maken met het oog op genezing, herstel en onderhoud.

Organimal werkt op basis van een holistische aanpak en kijkt verder dan de klacht alleen, dus niet alleen de lichamelijke klachten worden bekeken maar ook de mentale gezondheid wordt meegenomen in hun kattensupplementen.

Deze holistische benadering in combinatie met de lange ervaring in kruiden en dierengeneeskunde komt tot zijn recht in de natuurlijke supplementen van Organimal.

Natuurlijke supplementen voor katten van Organimal worden aangeboden in de volgende categorieën:

  • Blaas en Nieren in Balans – Katten
  • Botten en Gewrichten – Katten
  • Gebit – Katten
  • Gedrag in Balans – Katten
  • Huid en Vacht – katten
  • Immuunsysteem – Katten
  • Maag en darmen - Katten
  • Oren en ogen - Katten
  • Ouderdom – Katten

Blaas en Nieren in balans - Katten

De blaas en nieren verwijderen afvalstoffen uit het lichaam van de kat door het bloed te zuiveren in de nieren en wat daar van achterblijft (urine) af te voeren naar de blaas. De blaas en nieren kunnen niet zonder elkaar en daarom is het belangrijk deze goed te onderhouden.

Blaas & Nieren in Balans - Katten

Botten en Gewrichten – Katten

Katten kunnen veel met hun lichaam en dat doen ze dan dus ook. Helaas kunnen er ook problemen ontstaan aan hun lichaam. Dit kan natuurlijk komen door ouderdom, maar tegenwoordig komen problemen aan spieren, botten en gewrichten ook steeds vaker voor bij jonge katten. Daarom is goed onderhoud aan het kattenlichaam zo belangrijk.

Botten & Gewrichten in Balans - Katten


Gebit – Katten

Een kattengebit moet goed onderhouden worden, maar dit is ontzettend lastig. Als je een gebit niet goed onderhoud dan kunnen er ernstige problemen ontstaan zoals tandsteen, gaatjes, ontstekingen en nog meer. Dit kan ook grote gevolgen hebben voor de algemene gezondheid van je kat en daarom is het belangrijk om hiermee actief mee bezig te zijn.

Organimal Zeewier – Katten

Organimal Propolis - Katten


Gedrag in Balans – Katten

Katten kunnen ook momenten (langdurig of korte momenten) hebben dat ze niet happy zijn. Dit kan leiden tot een bepaald gedrag van de kat (zoals angstig of prikkelbaar zijn).  “Gedrag in Balans” helpt uw kat op natuurlijke – en niet versuffende – wijze weer te ontspannen.

Gedrag In Balans - Katten


Huid en Vacht – Katten

De huid en vacht van een kat vervullen een enorme belangrijke rol. Als er problemen zijn in het lichaam kan je dat vaak goed zien aan de vacht en huid van een kat. Daarom is goede verzorging en onderhoud van de huid en vacht enorm belangrijk.

Neus & Pootjes Balsem – Katten

Glanzende Vacht & Huid 

Huidspray – Katten

Zalmolie Plus – Katten


Immuumsysteem – Katten

De weerstand van je kat is ontzettend belangrijk. De weerstand van je kat wordt dagelijks getest en bedreigt voor invloeden van buitenaf. Een goede bescherming van het immuunsysteem bij je kat is daarom cruciaal en kan altijd wel (een beetje) hulp gebruiken.

Organimal Multivitamine 

Darmen In Balans - Katten

Organimal Propolis - Katten

Organimal Colloïdaal Zilver

Weerstandpakket- Katten


Maag en darmen – Katten

Het spijsverteringsstelsel van je kat is een van de meest belangrijkste systemen voor de gezondheid van je kat. Een goede balans is daarom een belangrijke taak.

Darmen In Balans - Katten

Organimal Gia Control – Katten

Organimal Collageen – Katten

Darmpakket - katten

Organimal Zeewier – Katten


Ouderdom – Katten

We willen allemaal dat onze kat oud wordt, natuurlijk is het wel heel belangrijk de manier waarop je kat oud wordt. Net zoals bij de mens, kan een beetje ondersteuning in deze levensfase welkom zijn.

Organimal Zalmolie Plus 

Organimal Senior - Katten


Oren en ogen – Katten

De ogen en oren van onze katten zijn de antennes naar de buitenwereld. Het behoeft geen toelichting waar ze voor dienen en hoe belangrijk ze zijn om de wereld om zich heen waar te nemen.

Organimal Colloïdaal Zilver – Katten