Keramische drinkfontein voor de kat + 5% korting

Keramische drinkfontein voor de kat, waarom zou je deze nemen en niet een gewone waterbak voor je kat? Wat is en maakt het verschil: drinkfontein keramisch of gewone waterbak?

Laten we eerst vaststellen dat de meeste katten het fijn vinden om uit een waterfontein te drinken. Door het stromende (bewegende) water wordt de aandacht van de kat getrokken en dit trekt ze naar de drinkfontein. Veel katten vinden stromend water prettig en daarom is een waterfontein een stimulans om ze meer en beter te laten drinken.

Alle drinkfonteinen voor katten hebben hetzelfde doel, door het stromende water wordt de kat gemotiveerd om (meer) te drinken. Welke drinkfontein (keramisch, plastic of metaal) je kiest voor je kat, is persoonlijk, want waterfonteinen voor je kat heb je in verschillende soorten, maten en kleuren. Wat zeker goed is om over na te denken is dat niet elke kat goed tegen plastic of metaal kan, dus een overgevoeligheid of zelfs een allergie heeft voor plastic of metaal. Dit heeft te maken met de grondstoffen die verwerkt zijn in dit soort fonteinen.

Een keramische drinkfontein sluit dit uit en is daarom een aanrader voor elke kat.

De keramische drinkfontein van Miaustore heeft veel voordelen, we zetten ze even op een rijtje:

  • Het motiveert katten om meer te drinken, door het stromende water.
  • Aanbevolen door dierenartsen
  • Verschillende drinkzones op verschillende hoogte niveaus. Iedere kat kan zijn eigen gewenste hoogte kiezen.
  • Moeilijk omstootbaar
  • Geen filters nodig.
  • Zeer makkelijk schoon te maken, kan in de vaatwasser.
  • Leuke designs en verkrijgbaar in verschillende kleuren met bijpassende vaas voor kattengras.
  • Handgemaakt in Europa.

Praktisch gezien is het ook erg belangrijk om te weten dat de pomp bijna geen geluid maakt. De veilige pomp heeft een 5-volt kabel en een stap-voor-stap videodemonstratie is inbegrepen. Wat wij goed vinden en een zeer veilig gevoel geeft is het beleid: 1 jaar niet goed geld terug garantie.

Daarnaast zijn er een aantal losse items verkrijgbaar, waaronder de bewegingssensor. De keramische waterfontein wordt ingeschakeld zodra de kat in de buurt komt en uitgeschakeld zodra de kat weer weg loopt, op deze manier bespaar je stroom.

 

Interesse in een keramische drinkfontein voor je kat? Kijk snel hier.