Krabplank MyKotty – review

Krabplank MyKotty is dit een goede kartonnen krabplank?
Wij hebben al heel veel krabpalen en krabplanken gezien en ervaren bij ons thuis of door ons werk met katten, van de kleinste, schattigste, mooiste en grootste krabplanken tot design krabplanken.
Belangrijk is natuurlijk dat je een krabplank en krabpaal in huis moet hebben, voor het scherpen van hun nagels en om het krabgedrag van je kat te stimuleren op plekken waar jij wilt dat ze krabben en niet aan meubels en zo.

Dat gezegd te hebben, kunnen we natuurlijk ook zeggen: Het oog wil ook wat. Je wilt niet altijd een lelijke krabplank voor je katten in je woonkamer. De krabplank van MyKotty is echt een mooi design, bijna een musthave om in je kamer te hebben, daarnaast is het karton stevig en het geheel is sterk. De katten kunnen hem goed gebruiken om hun nagels eraan te krabben. Terugkomend op de vraag of de krabplank MyKotty Lui een goede krabplank is? Kunnen wij oprecht zeggen dat wij erg tevreden zijn over de Krabplank MyKotty. Een goed natuurproduct, goede stevige kwaliteit en een mooi design. Wij raden deze krabplank dan ook aan voor je geliefde kat. 

Bol AlgemeenBol Algemeen