Hoe weet ik of mijn kat genoeg drinkt?
Nou zo! 10 voordelen (redenen) waarom de Felaqua van Surefeed de oplossing is.

Aan het drinkgedrag van je kat kan je heel veel aflezen, je kan er zelfs uithalen of je kat misschien ziek is. De vraag: “Hoe weet ik of mijn kat genoeg drinkt?”, is erg belangrijk om te weten en ook hoeveel je kat drinkt, maar dat is soms best wel een ding want ik zie ze bijna nooit drinken en om nou de hele dag bij de waterbak te moeten gaan zitten wachten en kijken lijkt me ook niet echt handig.

De Felaqua connect van Surefeed Petcare is de oplossing! Waarom? De Felaqua is zo ontworpen dat hij het drinkgedrag van je kat(ten) in de gaten houdt, zodat je kan zien hoeveel en wanneer je kat drinkt. 

De Felaqua connect werkt met een app, die je kunt downloaden voor je mobiele telefoon, met deze app maak je dan contact met de Hub van Sure Petcare en dan kun je in de gaten houden hoe vaak, wanneer en hoeveel je kat drinkt. Via de app krijg je dagelijks, wekelijks en maandelijks rapporten over de drinkgewoonten van je kat(ten), zelfs met een foto van de kat die drinkt. 

Met de Felaqua connect in combinatie met de Surepetcare connect hub kan ik nu eenvoudig bijhouden hoeveel en wanneer mijn katten water drinken. Ik heb al de etensbakken van Surefeed in combinatie met de hub en hoefde dus alleen maar de losse Felaqua connect aan te schaffen, maar als je de SurePetcare connect hub nog niet hebt, dan kun je die er ook los bijkopen.

Voordelen van de Felaqua op een rijtje: 

  1. Katvriendelijk ontwerp. Brede drinkschaal.
  2. Waterreservoir 1 liter
  3. Houdt het drinkgedrag van je kat goed in de gaten
  4. Houdt het water vers
  5. Werkt op batterijen(stil in gebruik), dus geen kabels, kan overal in huis worden neergezet
  6. Makkelijk schoon te maken
  7. Werkt met een app
  8. Geeft rapporten over de drinkgewoonten van je kat
  9. Geeft een melding als het water verschoond moet worden
  10. Voor meerdere katten

Ik vind het geweldig dat je ziet welke kat wanneer drinkt en hoeveel. Ik kan nu ook goed bijhouden of er schommelingen in het drinkpatroon zitten en deze kunnen dan weer wijzen op ziektes zoals diabetes of nierziekte en hoe eerder dit mij opvalt, des te sneller ik kan ingrijpen. Ook geeft de app aan wanneer het drinkreservoir leeg is en wanneer ik het moet verschonen. De app herkent mijn katten op basis van hun microchip, maar heeft je kat geen microchip dan kun je de Felaqua ook gebruiken met de los verkrijgbare SureFlap penning. 

Ik ben er erg blij mee en het geeft mij nu zoveel rust om te zien dat ze tijdens de dag regelmatig drinken. 


Wil je hier meer over weten over hoeveel water je kat moet drinken? lees de blog: Hoeveel water moet een kat per dag drinken? Wat is gezond drinkgedrag? 

Felaqua connect van Surefeed Petcare