Keramische drinkfontein voor de kat (5% korting - Miaustore)

Waarom een drinkfontein voor de kat en waarom een keramische waterfontein voor de kat? Waarom niet een gewone waterbak? Is dit echt belangrijk en maakt dit verschil?

Dit zijn vragen die wij regelmatig krijgen en terecht, want waarom zou je een kattenfontein aanschaffen?

Wij zijn fan van drinkfonteinen voor katten. De meeste katten drinken graag uit een waterfontein omdat het stromend water is en hun aandacht trekt. Dit is een fantastische stimulans om ze meer of beter te laten drinken.

Alle waterfonteinen voor katten hebben hetzelfde doel, door het stromende water wordt de kat gemotiveerd om (meer) te drinken. Welke drinkfontein je kiest voor je kat is persoonlijk, want waterfonteinen voor je kat heb je in verschillende soorten, maten en kleuren, maar wat zeker goed is om over na te denken is dat niet elke kat goed tegen plastic of metaal kan, dus een overgevoeligheid of zelfs een allergie heeft voor plastic of metaal. Dit heeft te maken met de grondstoffen die verwerkt zijn in de fontein. Met een keramische drinkfontein is dit niet het geval en daarom een aanrader voor elke kat.

De keramische drinkfontein van Miaustore heeft veel voordelen, we zetten ze even op een rijtje:

  • Het motiveert katten om meer te drinken, door het stromende water.
  • Aanbevolen door dierenartsen
  • Verschillende drinkzones op verschillende hoogte niveaus. Iedere kat kan zijn eigen gewenste hoogte kiezen.
  • Moeilijk omstootbaar
  • Geen filters nodig.
  • Zeer makkelijk schoon te maken, kan in de vaatwasser.
  • Leuke designs en verkrijgbaar in verschillende kleuren met bijpassende vaas voor kattengras.
  • Handgemaakt in Europa.

Praktisch gezien is het ook erg belangrijk om te weten dat de pomp bijna geen geluid maakt, een veilige pomp heeft met een 5-volt kabel en een stap-voor-stap videodemonstratie is inbegrepen. Wat wij goed vinden en een zeer veilig gevoel geeft is het beleid: 1 jaar niet goed geld terug garantie.

Daarnaast zijn er een aantal losse items verkrijgbaar, waaronder de bewegingssensor. De waterfontein wordt ingeschakeld zodra de kat in de buurt komt en uitgeschakeld zodra de kat weer weg loopt, op deze manier bespaar je stroom.

Interesse in een keramische drinkfontein voor je kat? Kijk snel hier. Zou je nog meer details en informatie willen over de keramische drinkfontein of de MiauStore Mini Fontein voor je kat ga naar miaustore.com

Bestel je waterfontein met 5% korting.
Gebruik de kortingscode:


Gerelateerde artikelen: