Waarom de krabplank van MyKotty?

Wij hebben al heel veel krabpalen en krabplanken gezien en ervaren. Van de kleinste, schattigste, mooiste en grootste krabplanken tot design, we hebben ze allemaal gezien of bij ons thuis of in ons werk met katten.

Wat belangrijk is om te zeggen, dat het een must is om krabplanken en krabpalen in huis te hebben, dit om het krabgedrag van je kat te stimuleren op plekken waar jij wilt dat ze krabben en niet aan meubels en zo.

Dat gezegd te hebben, kunnen we natuurlijk ook zeggen: Het oog wil ook wat. Je wilt niet altijd een lelijke krabplank voor katten in je woonkamer. De krabplank van MyKotty is echt een mooi design, bijna een must om in je kamer te hebben, daarnaast is het karton stevig en het geheel is sterk. De katten kunnen hem goed gebruiken om hun nagels eraan te krabben.

De vorm is ergonomisch en hij bestaat uit twee delen, waardoor je deze krabplank op meerdere manieren kan gebruiken, in elkaar of als losse delen. De kat kan er ook bovenop of erin liggen. 

Wij zijn erg tevreden over de Krabplank MyKotty Lui. Een goed natuurproduct, goede kwaliteit en een mooi design. Wij raden deze krabplank dan ook aan voor je geliefde kat.