Team Kattemedat

Welkom bij Kattemedat

Met Kattemedat willen wij een platform creëren voor alles wat met katten te maken heeft en dit vanuit ons oogpunt, visie en onze passie vertellen en delen met jullie.

Kattemedat is opgericht door ons, Tilda en Debby. Wij zijn op dagelijkse basis bezig met katten zowel privé als in ons werk. Sinds 2013 hebben wij een kattenoppas aan huis, waar wij onze liefde voor katten in kwijt kunnen. Wij hebben heel veel geleerd en leren elke dag nog bij en al deze kennis die wij in die jaren hebben opgedaan en opdoen, gebundeld met onze passie voor katten, die willen wij graag delen.


Tilda en Debby
personeel

Ons thuis bestaat uit vier heerlijke katten, ieder met z’n eigen karakter. Ook hebben we een hond, een zwarte labrador van 9 jaar, genaamd Olly.

Gijs
Commercieel directeur

Een kerel met lekker veel karakter, geboren op 14 november 2016. Hij is een echte lieverd en een grote boef tegelijk. Hij is dol op knuffels en kan een echte verleider zijn. Spelen is zijn hobby, vooral met broer Joep.  Hij geniet van elk moment.

Joep
Algemeen directeur

Onze grote Joep, broer van Gijs. Joep is een echte lieverd en doet geen vlieg kwaad. Hij bepaalt zelf wanneer hij geaaid wil worden en dat vindt hij geweldig. Joep heeft al van kitten af aan een zware voedselallergie, hij krijgt daarvoor speciale voer waar hij het fantastisch op doet. He's enjoying life.

Pomme
Junior Sales manager

De enige dame onder de poezels, die weet wat ze wil en haar mannetje staat tussen al die kerels. Geboren op 6 september 2020 en ontdekt de wereld waar ze intens van geniet, samen met haar broertje Beertje.

Beertje
Junior creatief manager

Vormt samen met zus Pomme een echt team, team rouwdouwer en samen gaan ze op ontdekkingstocht. Beertje is niet zo snel bang en is altijd op avontuur, het liefst zo hoog mogelijk. Een lieverd met grote plannen.

Olly
mental coach

Onze Olly (ook wel blij ei genoemd) is 10 jaar oud: hyper actief, erg lief, dol op eten en koekjes. Hij vindt het fantastisch om te spelen (te werken) en actief te zijn. Hij is en blijft onvermoeibaar.