Op vakantie, wat doen we met de kat?

Kattenoppas aan huis is een goed idee!

De voorpret is begonnen, periode bekend, brainstormen: waar gaan we naar toe? Wat willen we doen? Hoe gaat onze vakantie eruit zien? MAAR……..

Ja daar is hij dan…. Wat gaan we doen met onze katten?

Voordat de echte voorpret gaat beginnen met het uitzoeken van de vakantie moet dit eigenlijk al geregeld zijn, het hoort bij de vakantie voorbereiding. Een kattenoppas aan huis is dé oplossing.

Er zitten zeer grote voordelen aan een kattenoppas aan huis, wat dacht je van veel minder stress voor kat en baas, de kat blijft lekker in zijn eigen veilige en bekende omgeving. De zorg kan op maat worden gemaakt en alles draait om persoonlijke aandacht voor je kat. Jullie vakantie, de kat ook vakantie! Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je huis dagelijks (of meerdere keren per dag) wordt bezocht en in de gaten wordt gehouden.

Waarom schrijven wij hierover? Omdat wij zelf een kattenoppas zijn. Wij bestaan sinds 2013 en werken met 2 personen fulltime in onze kattenoppas. Wij genieten elke dag van dit mooie en dankbare “werk”, maar na zoveel jaar weten we ook dat het best moeilijk is om de keuze te maken om een kattenoppas in te huren, want er komt nog steeds een vreemde in je huis en die moet je vertrouwen met je geliefde dier.

Daarom geven we een paar tips: bekijk de website goed, onderzoek meerdere kattenoppassers en lees de recensies op de website, facebook en google, zorg voor een vrijblijvend  kennismakingsgesprek, bespreek al je wensen voor dier en huis, maak goede afspraken voor beide partijen en eerlijkheid, duidelijkheid en goede communicatie zijn de belangrijkste punten, aangezien het op basis vertrouwen is. Ons motto: het moet goed voelen!

Wij genieten van dit geweldige beroep en het is onze passie. Ons doel is een ontspannen kat en baasje.

Zou je nog meer willen weten, neem gerust contact met ons op.