Catnip, speelgoed met kattenkruid

Catnip, speelgoed met kattenkruid, daar zijn katten dol op. Het prikkelt hun zintuigen en ze worden helemaal wild! Kattenspeelgoed met Catnip is speelgoed wat de meeste katten fantastisch vinden. Wil je je kat een plezier doen, vul hun kattenspeelgoed assortiment dan aan met catnip speelgoed of kussentjes met kattenkruid.

Aanvalluuhhhhh!!!

Dat moet er door het hoofd van mijn katten gaan als ze een speeltje krijgen met catnip erin, althans dat denk ik in hun ogen te zien. Zodra ze catnip ruiken lijken ze het lichtelijk of zwaar in hun bol te krijgen, worden ze wild, gooien het speeltje met catnip in de lucht of gooien het door de kamer en ga zo maar door. Ik vind het fantastisch om te zien, maar WAAROM?

Catnip of kattenkruid is een plantje, een kruid, familie van de munt-achtige en die bevat een ingrediënt (nepetalacton) waar katten dol op zijn, het prikkelt de zintuigen, vooral de geur. De kat krijgt de geur binnen en een euforisch moment begint, PARTY. Vaak is het ook, hoe euforisch het begint, hoe abrupt het ook weer klaar is, de kat loopt weg en kijkt er een tijdje niet naar om. Het is en blijft geweldig om te zien. Hoe lang het ook duurt, catnip is een groot succes.